Bedrijfsinformatie

Over Kees van 't Hullenaar Hout B.V.

 Onze groothandel in hout richt zich op verkoop en distributie van hout en plaatmateriaal. Tot onze klantenkring behoren industrie, groothandel, tuincentra, hoveniers, aannemers en de vakman. Door een hoge omloopsnelheid en eigen transport leveringen altijd op tijd in huis tegen een scherpe prijs.

Op 14 september 1992 schreef Kees van 't Hullenaar zich in bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak. Door zijn opmerkelijke bedrijfsfilosofie werd zijn houthandel een begrip in de wereld van 'hout en aanverwante artikelen': Niet zeggen, maar doen. Niet louter hout, maar vooral de klant centraal stellen. Altijd bereikbaar zijn, voor iedere klant. Duidelijk en eerlijk zijn over mogelijkheden en kosten. Staan voor wat je zegt en doet. En blijven investeren in duurzame contacten.


Vanuit het niets bouwde Kees samen met zijn vrouw Diny  een goed lopend bedrijf op. Ondanks haar verlies en kort daarop het afbranden van het bedrijf hield Kees de neus vooruit. Altijd blijven lachen.

Nu Kees van zijn welverdiende pensioen geniet, werken we met een team van 5 en nog steeds vanuit de zelfde gedachte. Met nu 2500m2 loodsruimte in Elst Gelderland, modern materieel, veel voorraad en ervaren medewerkers. 

Kees' bedrijfsfilosofie wordt volledig onderschreven door Alfons van 't Hullenaar, Doranne van 't Hullenaar, Adri Davidson-des Celles, Sjoerd Kroon en Auguus Gerritsen. Zij brengen meer mee in het bedrijf dan alleen hun ervaring in de nationale en internationale houthandel. Zij staan voor u klaar!

Tevens zijn de Keeshonden Pippi en Loes er als waakhonden, maar vooral om éénieder van harte welkom te heten!